AL-MUTANABBİ'NİN YUSUFAĞA KÜTÜPHANESİNDEKİ ELYAZMASI DİVAN VE ŞERHLERİ - Recep DİKİCİ (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
AL-MUTANABBİ'NİN YUSUFAĞA KÜTÜPHANESİNDEKİ ELYAZMASI DİVAN VE ŞERHLERİ