ВЕКТОРИ ТРАНСФОРМАЦІЇ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЕНЕРГЕТИЧНОГО ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ - О.А. ТРЕГУБ (Економіка та право)
Конкретизовано вектори трансформації правового регулювання у сфері енергетичного використання відходів. Визначено вектор посилення енергетичної спе ціалізації законодавства про відходи. Виявлено особливості та перспективи енергетичної спеціалізації в контексті наближення до законодавства Європейського Союзу. Аргументовано важливість повнішого відображення специфіки відходів в енергетичному законодавстві, що є іншим вектором трансформації правового регулювання у сфері енергетичного використання відходів. Наголошено, що розвиток правового регулювання за вказаними векторами сприятиме гармонізації цілей законодавства про відходи та цілей енергетичного законодавства.