Per manament del confessor: l’esclat de l’autobiografia femenina en l’edat moderna. El cas del dietari espiritual de la il·licitana sor Gertrudis de la Santíssima Trinitat - María Ángeles Herrero Herrero (Ítaca)
En aquest treball, M. Ángeles Herrero s’endinsa al món de l’autobiografia femenina i els diaris espirituals de l’edat moderna. Resseguint el cas concret de sor Gertrudis d’Elx (que exemplifica una realitat lingüística, ideològica, històrica i social), Herrero demostra la pervivència fins al segle XVIII de l’estereotip de l’autobiografia espiritual femenina que es posà en voga a partir del segle XVI i, sobretot, en el XVII.