Вегетативні розлади та адаптаційні поведінкові реакції при синдромі вегетативної дисфункції в дітей, які перехворіли на інфекцію COVID-19 - L.V. Kvashnina; T.B. Ignatova; I.N. Matviyenko; I.S. Maydan; O.M. Kravchenko (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - вивчити особливості вегетативного гомеостазу як одного з маркерів порушення адаптаційних механізмів організму та розвитку патології в дітей після перенесеної інфекції, викликаної SARS-CoV-2.