Механізми формування регіональної інноваційної політики в країнах з перехідною економікою Центральної та Східної Європи - О. С. Гусенко (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління)
У статті розглядаються теоретичні засади трансформаційних процесів в регіональній інноваційній політиці країн Центральної та Східної Європи (ЦСЄ). Надана характеристика сучасному етапу розвитку інноваційних процесів цієї групи країн. Обґрунтовується необхідність використання нео-шумпетеріанського підходу як теоретичного підґрунтя для формування та реалізації регіональної інноваційної політики в країнах ЦСЄ.