Прогнозування ризику розвитку розладів аутистичного спектра в дітей з епілептичними енцефалопатіями - О.О. Miroshnykov (Сучасна педіатрія: Україна)
Прогнозування ризику розвитку розладів аутистичного спектра (РАС) у дітей з епілептичними енцефалопатіями ЕЕ є важливим завданням, що дає змогу визначити найбільш значущі фактори ризику та розробити шляхи їхньої модифікації.