Recent findings of the deep–sea fish species Tetragonurus cuvieri Risso, 1810 and Notacanthus bonaparte Risso, 1840 (Chordata, Teleostei) in Southwestern Europe (Gulf of Cádiz, SW Spain) - M. J. León-Cobo; G. F. de Carvalho-Souza; J. A. Cuesta; C. Lobato; E. González Ortegón (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Troballes recents de les espècies de peixos d'aigües profundes Tetragonurus cuvieri Risso, 1810 i Notacanthus bonaparte Risso, 1840 (Chordata, Teleostei) al sud–oest d'Europa (golf de Cadis, SO d'Espanya)