Okul Deneyimi I Dersinin Öğrenme ve Öğretme Ders Teknolojisi Açısından Saptanması (Öğretmen ve Öğretmen Adaylarının Görüş Birlikteliği Kocaeli Örneği) - Çetin Baytekin; Mehmet Barış Horzum; Mübin Kıyıcı (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
.