ЩОДО ПРЕДМЕТУ ДОГОВОРУ ОРЕНДИ ВОДНИХ ОБ’ЄКТІВ - V.V. Voronin (Економіка та право)
Досліджено предмет договору оренди водних об’єктів в Україні, розглянуто особливості його нормативно-правового закріплення. Уточнено визначення предмету договору оренди водних об’єктів, обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення законодавства, яке регулює використання вод на умовах оренди, запропоновано варіанти доповнень до Водного кодексу України по окремим питанням, що стосуються предмету договору оренди водних об’єктів.