Концептуальні засади адаптації розвідки Збройних Сил України відповідно до стандартів НАТО - Іващенко О.І.; Курдюк В.Ф.; Огарок А.П. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті викладенні підходи та погляди у вигляді концептуальних засад щодо впровадження станда- ртів НАТО у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України та адаптацію розвідки Зброй- них сил України до основних термінів та визначень, які застосовуються в країнах-членах НАТО, перспекти- вного відпрацювання керівних документів з розвідки для Збройних Сил України, інших складових сил оборони за стандартами НАТО (JP – 2.0 “Об’єднана розвідка”, JP – 2.1 “Процедури розвідки”), що дасть можли- вість для вироблення єдиних поглядів щодо розробки керівних документів.