Адаптаційні можливості гемокоагуляційної системи у вагітних, які мали ускладнення з групи великих акушерських синдромів - N.Y. Lemish (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - оцінити адаптаційні можливості гемокоагуляційної системи у вагітних, які мали ускладнення з групи великих акушерських синдромів (ВАС), для розроблення в подальшому алгоритму профілактики цього ускладнення.