Recenzja: Marcin Budziak, Kodeks cywilny z sentencjami łacińskimi prawa rzymskiego, 2002 - Ireneusz Żeber (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Marcin Budziak, Kodeks cywilny z sentencjami łacińskimi prawa rzymskiego, 2002