МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗЛИТТЯ Й ПОГЛИНАННЯ ВУГЛЕВИДОБУВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - V.A. Kucher (Економіка та право)
Показано, що у вугільній галузі можливі об’єднання на основі повного викупу й на безоплатній основі, яке можна використовувати у випадку збитковості діяльності шахт. Запропоновано укрупнений розрахунок можливої економічної ефективності об’єднання декількох підприємств, що враховує індекс зміни виробничих потужностей і річного обсягу видобутку.