Використання методів ерозійної розмірної обробки для формоутворення трансверсальних кріпильних елементів з’єднаннях “метал-композит” - Ігор Тараненко (Mechanics and Advanced Technologies)
При проектуванні високонавантажених агрегатів інженерних об’єктів, особливо таких як вироби аерокосмічної техніки, постає проблема створення надійних з’єднань між металевими та композитними деталями, що мають наперед задану міцність та здатність виконувати покладені на них функції.