Sakskostnadsansvaret i forvaltningsloven - Ida Tønnessen (Kritisk Juss)
I utredningen om ny forvaltningslov (NOU 2019: 5) foreslår flertallet å ikke videreføre sakskostnadsregelen i någjeldende forvaltningslov § 36. På bakgrunn av erfaringer fra retthjelpsarbeid og fra advokatkontoret søker denne artikkelen å belyse hvorvidt en slik endring er ønskelig.