Проф. др Ратко Ковачевић ПСИХИЈАТРИЈСКА ВЈЕШТАЧЕЊА У СУДСКОМ ПОСТУПКУ - Миодраг Н. Симовић (Годишњак Правног факултета у Бањалуци)
Књига проф. др Ратка Ковачевића3 Психијатријска вјештачења у суд- ском поступку представља синтезу дугогодишњег рада аутора у области психијатријских вјештачења са стручном методологијом и савременим научним објашњењима из ове области. Рецензенти су др Славица Ђукић Дејановић, неуропсихијатар, редовни професор Факултета медицинских наука у Крагујевцу и академик др Станко Бејатовић, редовни професор Правног факултета у Крагујевцу. Књига је конципирана у пет поглавља.