Josep Vallverdú, un escriptor de dietaris? - Roser Calvo Mayor (Ítaca)
Aquest estudi de Roser Calvo examina l’obra dietarística —de singulars característiques— que ha anat confegint el prestigiós escriptor lleidatà Josep Vallverdú, amb una atenció especial a l’obra Quasi nou llunes, obra imbuïda del pes dels anys viscuts.