Креативні форми та засоби обслуговування користувачів сучасних бібліотек - N. A. Korzhyk (Вісник Харківської державної академії культури)
Досліджено сучасний стан бібліотечного обслуговування, проаналізовано асортимент надаваних публічною бібліотекою послуг, акцентовано на сервісах, що користуються підвищеним попитом серед українських користувачів. Впорядковано форми та засоби бібліотечного обслуговування, приведено приклади застосування їх в бібліотечній діяльності.