ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИТРАТ ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - V.T. Babii (Aktualʹnì Problemi Rozvitku Ekonomìki Regìonu)
Стаття присвячена дослідженню сутності витрат як економічної категорії, що має вирішальне значення для ефективного функціонування підприємства. Витрати є основним елементом управлінської системи, надаючи необхідну інформацію для прийняття рішень, які впливають на фінансові результати та стабільність підприємства. Окрім того, належна організація обліку витрат забезпечує прозорість фінансових потоків і сприяє зниженню витрат, що, в свою чергу, підвищує загальну ефективність діяльності підприємства.