МОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ТУРИЗМУ ДО ДІЯЛЬНОСТІ У ПРОФЕСІЙНОМУ ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ - Світлана Парій (Інформаційні технології і засоби навчання)
Представлений матеріал даного дослідження є обґрунтуванням та експериментальною перевіркою ефективності моделі підготовки майбутніх фахівців з туризму до діяльності у професійному інформаційному просторі. В основі розробленої моделі підготовки майбутніх фахівців їх готовність до діяльності в межах інформаційного простору туризму. Відповідно до гіпотези й мети дослідження готовність майбутніх фахівців до діяльності в професійному інфопросторі представляє багатовимірне явище і складається з низки окремих компонентів, зокрема спонукального, когнітивного, технологічного, особистісного, а також комплексного показника.