Special educators' knowledge of the visual arts of people with intellectual disabilities - reports from a pilot study - Agnieszka Żabińska (Edukacyjna Analiza Transakcyjna)
Wiedza pedagogów specjalnych na temat twórczości plastycznej osób z niepełnosprawnością intelektualną - doniesienia z badania pilotażowego