Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi Yayım İlkeleri / Selçuk University Journal of Faculty of Letters Editorial Principles - SEFAD Editör (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
Yayım İlkeleri: Sayı 36