Sprawozdanie z inauguracji szkoły prawa ukraińskiego na Uniwersytecie Szczecińskiego, Szczecin, 23 listopada 2023 - Wiktoria Józefczyk; Sylwia Karbowska (Studia Administracyjne)
Sprawozdanie zostało sporządzone na podstawie inauguracji Szkoły Prawa Ukraińskiego, w której razem z inną studentką brałyśmy bierny udział.