Ressenya a Mateu Rodrigo Lizondo, Catàleg dels pergamins de l’arxiu de la catedral de València 2a sèrie, València, Arxiu de la Catedral de València, 2012 - Marc Gandia Silvestre (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
<span style="font-size: 12.0pt; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: ES; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="CA">Ressenya a Mateu Rodrigo Lizondo, <span style="font-size: 12.0pt; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-font-family: Arial; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: ES; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="CA">Catàleg dels pergamins de l’arxiu de la catedral de València 2a sèrie<span style="font-size: 12.0pt; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: ES; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="CA">, València, Arxiu de la Catedral de València, 2012. ISBN 9788494010620