ENFORMASYON EKONOMİLERİNE GEÇİŞ SÜRECİNDE EĞİTİM POLİTİKALARI VE UYGULAMALARI: Enformasyon Teknolojilerinin Etkin Kullanımının Yapısal Engelleri - Nimet Onur (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
.