Algunos fenómenos de vacilación en el habla espontánea de mexicanos y españoles. - Sonia Norlén (Moderna Språk)
Sonia Norlén är doktorand vid Institutionen för spanska och portugisiska, Stockholms Universtiet. Hon är verksam inom ett forskningsprojekt som har till grundläggande syfte att jämföra skandinaviska och spanskspråkiga förhandlares sätt att kommunicera, verbalt och icke-verbalt. I denna artikel är det två spanskspråkiga grupper, mexikanare och spanjorer, som kontrasteras med avseende på dessas bruk av tvekmarkörer.