Slow Design: el "conreu" de la cultura i els sentits en la forma i l'ús dels artefactes - Eleonora Lupo (Temes de Disseny)
Aquest article pretén aportar principis clau i exemples d'aplicació d'un "enfocament slow" en el disseny de les funcions i experiències pròpies d'un producte. Alguns exemples mostraran com incorporar les "qualitats soft" i els elements culturals/intangibles presents dels "artefactes culturalment intensius", en pro d'una experència realment slow, però alhora densa i profunda, en l'àmbit de les relacions i l'apropiació entre les persones i la producció de materials.