Az új jogos védelem jogalkalmazói problémái és kérdései - Csaba Zsigmond (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt az új magyar büntető törvénykönyv önvédelmi rendelkezései által felvetett gyakorlati kérdésekről.