Методичні підходи до початкого навчання майбутніх архітекторів фахово-орієнтованих комп’ютерних технологій на основі САПР ALLPLAN - I. Birillo; Iu. Doroshenko (теорія та практика дизайну)
У статті розкрито особливості та визначено методичні підходи щодо організації та здійснення початкового навчання майбутніх архітекторів фахово-орієнтованих комп’ютерних технологій на основі САПР Allplan. Запропоновано орієнтовну тематичну структуру спеціалізованого навчального курсу.