O wielkości i trudnościach polskiej transformacji. - Natalia Jackowska (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Uwagi w związku z książką Tadeusza Mazowieckiego "Rok 1989 i lata następne. Teksty wybrane i nowe", Wydawnictwo Prószyński i S-ka, Warszawa 2012, ss. 504