Jornada sobre habilitats professionals de l'advocat i de l'assessor fiscal - Ana Maria Delgado (IDP)
El 2 de maig de 2019 va tenir lloc la V Jornada d'Orientació Professional en Fiscalitat, dedicada, en aquesta ocasió precisament, a les «Habilitats professionals de l'advocat i de l'assessor fiscal». Els Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya van organitzar aquesta jornada, vinculada al Màster Universitari de Fiscalitat, com un instrument d'orientació professional per als estudiants inscrits.