خوانش آمریکایی آفریقایی سفیدهای لورن هانسبری و بررسی مفاهیم دلالت و صدای دوگانه ی هنری لوییس گیتس - فاضل اسدی امجد; محسن حنیف; طاهره رضایی; مریم جلالی فراهانی (پژوهش ادبیات معاصر جهان)
لورن‌ هانسبری نه‌‌تنها برای نمایش اشکال مختلف نقاب استعمار، بلکه برای تأکید بر بزرگداشت فرهنگ آفریقایی آمریکایی می‌نوشت. نمایشنامة «سفیدها»ی وی، با محوریت آفریقا و طرح پرسش‌هایی در زمینة بحث آزادی آفریقا خلق شده است. هانسبری در همگی آثارش ازجمله سفیدها، با حذف و انکار تاریخ و فرهنگ آفریقایی‌ها برای حفظ هژمونی اروپای غربی، آمریکا و نیزکلیشه‌سازی از نمایش افراد آفریقایی-‌آمریکایی‌های مخالف بود. هنری لوییس گیتس چهرة معاصر در پژوهش‌های آفریقایی‌آمریکایی‌ها، صدای دوگانه را دو بخش می‌داند، صدایی که هم به‌زبان فرهنگ غالب و هم به‌زبان فرهنگ مغلوب سخن می‌گوید؛ یکی از بهترین نمونه‌های صدای دوگانه همانا دلالت است. وی به‌‌باز تعریف مفهوم دلالتمندی سوسور می‌پردازد. این مقاله مفاهیم صدای دوگانه و دلالت گیتس را در سفیدها جستجو می‌کند و به‌توصیف کاربرد این شگرد، نیز معرفی این مفاهیم به‌کمک مثال‌های نمایشنامه می‌پردازد. وی به‌این نتیجه می‌رسد که به‌خاطر همین فرهنگ‌ها و صداهای آفریقایی-‌آمریکایی‌ست که منحصر‌به‌فرد شده است.