„Zastosowania statystyki i data mining w badaniach naukowych”. Seminarium szkoleniowe, Warszawa, 23 października 2008 r. - Ewa Pogorzała (Facta Simonidis)
Sprawozdanie: „Zastosowania statystyki i data mining w badaniach naukowych”. Seminarium szkoleniowe, Warszawa, 23 października 2008 r.