Geri Çekilen Makale: Sanal Cemaat (Tarihsel ve Sosyolojik Gerçeklikten, Dijital Çağın Sanallığına: Cemaatin Sanallaşması) - Saniye Vatandaş (Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi)
Makalenin yazarı, "sehven kaynakçasından bir kaynağın düştüğünü ve bu bağlamda metin içindeki atıflarda da birkaç eksiklik gerçekleştiğini tespit ettiğini" bildirerek, bu makalenin yayından kaldırılmasını talep etmiştir.