NASIREDDİN RABGUZİ'NİN KISASÜ'L-ENBİYA İSİMLİ ESERİNİN SEMANTİK VE POETİK (ANLAM VE ŞİİRSEL CÜMLE YAPI ÖZELLİKLERİ) - Naile HACIYEVA (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
NASIREDDİN RABGUZİ'NİN KISASÜ'L-ENBİYA İSİMLİ ESERİNİN SEMANTİK VE POETİK (ANLAM VE ŞİİRSEL CÜMLE YAPI ÖZELLİKLERİ)