Galatasaray’ın ve Fatih Terim’in Kütüphanecilere Söyledikleri - Erol Yılmaz (Türk Kütüphaneciliği)
Bu yazıda ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil etmiş olan Galatasaray futbol takımının takım yönetimi anlayışı ve buna bağlı olarak gösterdiği performans bağlamında kütüphanecilik alanına kısa bir göz atılmış ve kimi küçük karşılaştırmalar yapılmıştır.