Video-optagede politiafhøringer af børn, der er anmeldt for at have været udsat for seksuelt misbrug - Tony Olsen; Ilse Schlegel; Kai Hermann; Erik Merlung (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.