Kaller på nabohjelp - Bjørn Kvaal (Tidsskrift for Omsorgsforskning)
Var det ikke børstet av snø på trappa, så sjekket naboen om alt sto bra til med huseieren. Slik lærte den unge kommunelegen på Smøla mye om frivillig arbeid. Nå mener Magne Nylenna at dugnad må bli en bærende del av omsorgsarbeidet i Norge.