Antikapitalistis-vasemmistolainen journalismikritiikki Ranskassa 1800-luvulta 2000-luvulle - Tarmo Malmberg (Media & Viestintä)
Tarmo Malmberg esittelee kahden tuoreen kirjan pohjalta ranskalaista vasemmistolaista journalismikritikkiä. Toinen työ keskittyy aiheen historiaan, toinen nykypäivään.