Editorial - Ana Maria Delgado García (IDP)
En aquest número de la revista Internet, Dret i Política, s’analitzen alguns d’aquests fenòmens relacionats amb la incidència d’Internet a l’Administració Tributària i a la relació amb els obligats tributaris, així com amb la participació ciutadana i els moviments socials.