Перинатальні особливості при рецидивній герпесвірусній інфекції - T.M. Anoshina; S.P. Kryvopustov; Yu.A. Batman; O.I. Semenchenko; A.O. Pysariev (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - визначити перинатальні особливості при рецидивній герпесвірусній інфекції (ГВІ).