WYNIKI BADAŃ OPINII SĘDZIÓW O PRZEDSTAWIONYM W „ZIELONEJ KSIĘDZE” USYTUOWANIU PRAWA RODZINNEGO W PRZYSZŁEJ KODYFIKACJI - Elżbieta Holewińska-Łapińska (Zeszyty Prawnicze)
WYNIKI BADAŃ OPINII SĘDZIÓW O PRZEDSTAWIONYM W „ZIELONEJ KSIĘDZE” USYTUOWANIU PRAWA RODZINNEGO W PRZYSZŁEJ KODYFIKACJI