НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ: ПРОФЕСІОНАЛІЗМ ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ЯК ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - V. S. Venediktov (Law and Safety)
Розглянуто конкурентоспроможність і професіоналізм як перспективи якісного становлення й подальшого розвитку Національної поліції України та надано відповідні пропозиції з метою поліпшення її діяльності.