A rendőrségi bűnmegelőzés eszközrendszere és helye a bűnözéskontroll rendszerében - Henrik Szabó (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt az aktuális tendenciákról és modellekről a bűnügyi politika és a bűnözés elleni küzdelem területén, különös tekintettel a problémaorientált rendőri tevékenységre.