Hebrang Grgić, Ivana; Barbarić, Ana. Their faraway home : the story of Croats in New Zealand through publications. Zagreb : Naklada Ljevak ; Dunedin ; Chatswood : Exisle Publishing, 2023. - Monika Batur (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Tekst sadrži prikaz knjige autorica Ivane Hebrang Grgić i Ane Barbarić pod naslovom Their faraway home: The story of Croats in New Zealand through publications objavljene 2023. u suizdavaštvu australskoga i novozelandskoga izdavača Exisle Publishing i Naklade Ljevak.