ANA HATLARIYLA FIKIH USULÜ - Mehmet Emin Yağcı (İslam Medeniyeti Araştırmaları Dergisi)
Elinizdeki bu kitap,Fıkıh Usulüne ait bilgileri içeren kaidelerin özetinden ibarettir. Usûl’ül-Fıkıh,şer’î hükümleri, şer’î delilleri ve bunlara bağlı kuralları ele alıp inceleyenbir disiplindir. Kısaca fıkıh usulü, fıkhın külli delillerini bilmektir.