Türk Kütüphaneciliğinde Editoryal Süreçler - Türk Kütüphaneciliği Editörler Kurulu (Türk Kütüphaneciliği)
Yeni yılın ilk sayısında bilimsel iletişimin en önemli evrelerinden biri olan editoryal süreçler hakkında paylaşımda bulunulacak ve bilimsel yayıncılık alanında faaliyet gösteren süreli yayınların editoryal değerlendirmelerinde temel süreçlerin bilimsel iletişimin doğası gereği aynı veya benzer olduğu/olması gerektiği düşüncesinden hareketle ülkemizin en eski mesleki ve bilimsel yayınlarından Türk Kütüphaneciliği’nin kurumsal editoryal süreçleri hakkında bilgi verilecektir.