Профіль сенсибілізації до алергенів риби та морепродуктів у дітей з алергічними станами з різних регіонів України - Yu.V. Marushko; O.D. Moskovenko; A.I. Chmil; B.L. Halushko (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - визначити поширеність та профіль сенсибілізації до риби та морепродуктів у дітей в Україні; проаналізувати його вікові та регіональні особливості.