Kábítószer-ültetvények Koszovóban - László Uri (Belügyi Szemle)
A szerző részletes leírást ad a koszovói drogültetvények működéséről, amelyek a nemzetközi ellenőrzés és egy amerikai katonai bázis közelsége ellenére virágoznak.