ЕНЕРГЕТИЧНА ІНФРАСТРУКТУРА – ОСНОВНА СКЛАДОВА ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ - I.K. Chukaeva (Економіка та право)
Розглянуто деякі аспекти сучасного стану енергетичної безпеки України. Проаналізовано проблеми розвитку енергетичної інфраструктури та економіки України з позицій енергетичної безпеки і визначені шляхи їх вирішення.